Musical lessen voor kinderen  met en zonder ontwikkelingsachterstand

Betreed het Podium van Creativiteit en kom genieten van mijn Musical lessen

Musical Lessen op geheel eigen wijze!

Gedreven door mijn eigen passie  voor  musical wil Stichting Kruimels aan de slag om leuke en bestaande musicals op te voeren.

In kleine  groepen gaan  we dan aan de slag , en bij veel aanmeldingen kunnen er meerdere groepen gevormd worden.

We  zoeken altijd  een leuke  Musical uit waaraan iedereen kan meedoen.

Elke kind ,  dat het  leuk vindt kan hieraan mee doen, in wekelijkse lessen die gegeven worden.

Het doel is  om kinderen,   met en zonder ontwikkelingsachterstand samen te brengen .

Zodat ze zelfvertrouwen kunnen opbouwen, zich zelf kunnen en mogen zijn, zich veilig voelen

Hier mag je fouten maken en leren, en lekker jezelf zijn.

Dit is geen erkende of professionele  musicalschool, dat wil niet zeggen dat we zomaar wat doen,

integendeel!

Musical is echt vak en dat wil ik op geheel eigen wijze en met heel veel respect voor het  vak overbrengen, zodat we samen iets moois kunnen maken.

We kunnen u melden dat we een samenwerking hebben met de grootste producent  op het gebied van  Kinderproducties  Benny  Vreden

Zij sponoren ons de eerste productie voor Stichting Kruimels Muziekschool en daar zijn wij ontzettend blij mee.

De naam van de producties:      Het cadeau van Kikker Kars    4 +

Het sleutelbos                                 7 +

Deze twee kleine musicals vormen samen 1 voorstelling

Dag:                  Donderdag  wekelijkse lessen

Tijd:                   14.45- 15.30

Leeftijd:            4 t/m 7 jaar

Bedrag:          € 30 ,00 per maand

Locatie:         Dorpshuis Harmelen  Schoollaan 8 3481 GH Harmelen

Tel:                    06-48923876

Dag :                 Zaterdag wekelijkse  lessen

Tijd:                  11.00 -12.30

Leeftijd:          8 t/m 12 jaar

Bedrag:           € 40, 00 per maand

Locatie:      Podium Bredius   B.H.G. v Kempensingel 31 3443 AM Woerden

Tel:               06-48923876

Voor deze producties zoeken wij nog kinderen, iedereen is welkom.

Ben je door omstandigheden niet in de gelegenheid om de lessen te kunnen betalen  , stuur mij dan een bericht

Kruimels Muziekschool is ook speciaal voor lage inkomens, of kijk op de site van stichting Leergeld.

www.leergeldgroenehart.nl

Uitvoering Zaterdag 25 mei 2024